Wat hadden we weer een prachtig zelfzorgweekend! Alles werkte mee; het weer, de heerlijke voeding, de rust, de weelderige natuur en de gezelligheid met elkaar. Vooral de moeders genoten van een paar dagen zelfzorg, ook op moederdag. 

Enkele reacties van deelnemers:

"Ik vond het programma heel goed afgestemd en prettig m.b.t. de verschillende onderdelen. Doordat het zo afwisselend was werd het niet saai en kon je op verschillende manieren “naar jezelf op zoek gaan”."

"De groep was gevarieerd qua types en ervaringen en dat ging prima samen, misschien ook juist daardoor dat ik van iedereen een beetje geleerd heb. Het aantal was ook goed zo i.v.m. de aandacht/rust/kwaliteit, die er nu op een natuurlijke manier kon zijn voor iedereen."

"Tineke is rustig, maar ook gezellig en warm. Ze staat open voor iedereen. Ik voelde me begrepen en daarnaast gaf Tineke gaf me ook inzichten in bepaalde processen. Op de laatste dag en zeker vlak voor vertrek had ik het gevoel van “en hoe nu verder”, soort onrust om niet in hetzelfde patroon te willen vervallen en dingen te moeten gaan oplossen. Met een paar voorbeelden/metaforen gaf Tineke me uiteindelijk toch rust hierin (en na een week thuis voelt het nog steeds ok dat het allemaal niet meteen hoeft en dat het wel komt als het zover is. Toch knap Tineke?)."

"Met de sessies en de  vrije tijd was alles perfect in balans, niet teveel en niet te weinig. Het fijne was dat Tineke hier flexibel in was (en Maartje ook), dus we konden het zelf een beetje mee aangeven."

"Ik heb Tineke gewaardeerd: openhartig, kwetsbaar, vertrouwen en veiligheid biedend. Alle deelnemers heb ik ook gewaardeerd – dat en hoe ze er durfden zijn, open, ook kwetsbaar."

 "Ik heb ervaren hoe het is om zachter met en naar jezelf te worden, om mee te leven met jezelf in plaats van jezelf te bekritiseren."

 "Het programma was zacht, openen, verrijkend, zeer vrijblijvend en ruimtegevend."

 "Echt een aanrader! Alles bij elkaar: de oprechte, authentieke en professionele begeleiding van Tineke, het eten, het park, het kampvuur, de zon....een cadeautje voor jezelf en een ander!" 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wil je zelf ook een soortgelijk retraite ervaren? De eerstvolgende retraite vindt begin september plaats. Lekker nazomeren, wellicht met een duik in de zwemvijvers. Even afschakelen en tijd voor jezelf na een drukke gezinsvakantie. Een frisse start van het nieuwe jaar; waar sta ik op dit moment? Je bent welkom!

Nieuwe data: 6 - 8 september 2019 en 22 - 24 november 2019