Lieve jij,

Wat leven we in een bijzondere, intense tijd hè. Steeds weer zoeken naar een nieuwe balans en je verhouden tot de actualiteit. Voor mij een tijd van verdere transformatie. Doordat ineens een deel van mijn werk weg viel en ik geen trainingen meer kon volgen of geven , kwam er ruimte voor zaken die op mijn verlanglijstje stonden: rommel- en prutteltijd, meer tijd samen met mijn (klein) kids (dochters werken in vitale beroepen, dus ik kon extra oppassen). En vooral ook ruimte voor meditatie, ‘me-time’, op de bank zitten en ‘niks doen’, naast dieper kijken en voelen wat in mij gehoord en ervaren wilde worden.

Steeds kwamen vragen naar boven als:

• Wil ik leven vanuit angst of vertrouwen?

• Hoe houd ik te midden van deze veranderende maatschappij, eigen leiderschap?

• Wat is wijsheid?

• Wat heb ik zelf te doen?

Lees verder!