Wow, wat waren het bijzondere dagen die Maartje en ik vorige week met een groep van 7 deelnemers doorbrachten op Kasteel Kaldenbroeck!

Na de 5 weekendretraites die we eerder verzorgden, was de uitbreiding naar een midweek een groot succes (en voor sommigen nog steeds te kort😊).

Denk je ’dat wil ik ook?‘ Dan kun je je nu aanmelden voor hetzelfde programma tijdens een lang weekend dit najaar, van 20-23 november. Momenteel zijn er nog 3 plekken beschikbaar (zie elders op deze website).

Wat maakte deze retraite zo geslaagd?

Door de veilige, vertrouwde sfeer die snel ontstond, kon en mocht er veel aangeraakt, gedeeld, doorvoeld, bekeken en beschreven worden. In stilte en in beweging. In woord en gebaar. Binnen en buiten. Alleen en samen. Zichtbaar en onzichtbaar. Er kwamen mooie processen op gang en er werden waardevolle stappen gezet. Ik ben nog steeds ontroerd door de openheid, de verbondenheid, de hartverwarmende ontmoetingen en ook het plezier en de ontspanning die we deelden.

Zeker nu ondertussen de overheidsmaatregelen zijn aangescherpt, ben ik extra dankbaar dat we in volle gezondheid samen konden zijn en zo diep mochten gaan met elkaar. Dank mooie vrouwen voor jullie moed, toewijding, humor en vertrouwen.

Daarnaast ben ik er van overtuigd dat zelfzorg retraites niet alleen bijdragen aan herstel van innerlijke balans en gezondheid, maar ook een flinke boost geven aan het immuunsysteem! Juist nu zo broodnodig!

Vind je het leuk een sfeer beeld zien van deze midweek? Klik dan op dit filmpje, gemaakt door een van de deelnemers. Dank, Laury!!

 

Lees hier hoe de deelnemers de retraite zelf ervaren hebben.

Tot slot een link naar een recent artikel dat aandacht vestigt op well-being voor werknemers.

Graag ontmoeten we jou voor een kop koffie, een goed gesprek of tijdens een van onze activiteiten. Een uitbreiding van ons aanbod is namelijk in ontwikkeling! Meer weten? Schrijf je dan in voor onze  nieuwsbrief (onderaan de pagina).

Warme groet, Maartje en Tineke