"EVEN OP DE REM, stilstaan bij jezelf en met een nieuwe blik naar jezelf kijken. Ik heb gemerkt hoe waardevol het is om goed voor mijzelf te zorgen. Ook heb ik handvatten gekregen om in het dagelijkse leven op momenten een stapje terug te doen. De zelfzorg retraite is een aanrader voor vrouwen die echt willen kijken naar zichzelf”.

Marlies

"Het was heerlijk mindful ontspannen, samen met andere vrouwen , onder bezielde begeleiding!”

Marlie

“Ik heb zó genoten van het zelfzorg weekend! Het gevarieerde programma, de extraatjes er om heen, het niks ‘moeten’, het zálige en super gezonde eten, de luxe locatie, waardoor ik me lekker kon ontspannen. Alles in het teken van bewustwording! Ik eet nu plantaardig en voel me er beter door. Allerlei inzichten ben ik meteen gaan toepassen in de praktijk, zoals meer rust nemen. Ook op mijn werk als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Meteen resultaat! Problemen los ik nu op zoals het bij míj past, zoals met clownen. Ik heb daardoor veel meer contact met de bewoners. En Tineke is een echte vakvrouw: duidelijk, lief en aandacht voor iedereen. Bedankt voor het ontspannende weekend!"

Liefs, Sriti

 "Heel fijn, ontspannen, bijzonder, dit weekend! Ik waardeerde o.a.de ruimte om, binnen het goed opgebouwde en afwisselende programma, eigen keuzes te maken. Zo ging ik een keer hardlopen in plaats van in stilte wandelen. De yoga lessen waren heel fijn. Maartje past ze ook aan aan wie er meedoet. De reiki sessie erg vond ik echt bijzonder. En Tineke leidt het geheel op een prettige manier: alles mag gebeuren maar ze blijft in charge van het programma. Ze staat open voor dat wat is en blijft krachtig bij zichzelf, dat bewonder ik in haar. Ze heeft veel kennis van zaken, is intuïtief en betrokken”.

“Ik vond het een geweldig weekend, waarin ik ook echt aan mezelf heb gewerkt waar ik nog elke dag mee bezig ben. Een prachtige locatie, de natuur en de luxe gebouwen. De dagindeling was ook goed, alles easy. Tineke is een super goede leider, organisator en een geweldige vrouw. De yoga ‘s morgens van Maartje vond ik heerlijk, beweging of sport past ook bij mij.En het plantaardig eten was een openbaring. Geweldig Maartje wat heb jij een kwaliteiten. Ik hoop jullie nog vaak te ontmoeten!”

Jozé

"Wat een heerlijkheid om ECHT alle “basale zorg”(boodschappen, koken, schoonmaken, dagindeling) uit handen te kunnen geven. Je wordt meegenomen zover je zelf wilt, kan uitrusten en genieten van een heerlijk verblijf, zalig eten, goede bedden in een knusse kamer. In de mijmeringen tussendoor  en meegegeven vragen en ontdekkingen in de sessies voel ik ruimte voor zorg voor mijzelf op een dieper niveau. Tineke en Maartje voeren hoge kwaliteit in alles door. Verwennerij met toegevoegde levenswaarde."

Vera

Een greep uit de reacties van de 8 deelnemers aan de ZELFZORG RETRAITE onlangs (19-22 maart)

Denk je: dat wil ik ook?

Je kunt je nu aanmelden voor de volgende zelfzorg zomer retraite, 9-12 juli!

Op dezelfde, prachtige locatie ‘de Oude Broederij' in Afferden, omringd met royale tuinen en gezellige zitjes, vol privacy. Inclusief een infra rood  sauna en kampvuur!!