Wat mocht er veel gezien, gevoeld en getransformeerd worden, op de 10e ZELFZORG RETRAITE die onlangs plaatsvond! Ik kan er een hele lap tekst over schrijven. Maar ervaringen, direct van deelnemers zelf, geven natuurlijk het zuiverste beeld:
 
‘Ik heb de zelfzorgretraite als een groot cadeau voor mezelf ervaren! De begeleiding van Tineke was zeer professioneel en warm, je voelt je meteen op je gemak en alles mag er zijn. Ook het vegan eten iedere dag was tong strelend en zeer verrassend. Je wordt compleet in de watten gelegd en kunt helemaal tot rust komen en tot jezelf. Het programma is zeer divers, biodanza, yoga, stilte wandeling, mindfulness, schrijf sessies. De locatie is ook zeer mooi en het ligt direct aan een prachtig natuurgebied. Ik kijk terug op een prachtige ervaring, die hopelijk veel mensen mogen mee maken’.
Pascalle
 
‘Het weekend heeft mij goed gedaan. Even uit de waan van alle dag en in een heerlijke bubbel zorgen voor jezelf. Genieten van het niets hoeven maar ook zeker zeer interessante sessies waar je met jezelf aan de slag gaat. Heel mooi’.
Petra
 
‘Ik heb het programma als heel compleet en zorgvuldig ervaren. De begeleiding was zorgvuldig , liefdevol en aandachtig. Absolute aanrader!’
Monique
 
‘Een cadeau aan mezelf, rust, ruimte, prachtige plek, verbondenheid, waanzinnig eten, ONT-moeten. Tineke is heel compassievol en invoelend, professioneel en ook zeer toegankelijk. Het programma was gevarieerd en soms verrassend’.
Ans
 
Denk je: dat wil ik ook?
We hebben NIEUWE DATA: 18-22 februari 2022 en 22-25 april 2022!
Op dezelfde prachtige locatie.
Je kunt je nu opgeven. Alle info vind je hier
Bel gerust als je wilt overleggen: 0622275601.