Ik ben dankbaar dat mijn enkel zo ver geheeld is, dat ik weer ZELFZORG RETRAITES kan faciliteren! Zo fijn onlangs de impuls te voelen dat dit een activiteit is die ik vanuit bezieling weer oppak na een jaar van stilstand en bezinning. Want ja, al verzuchtte ik rond de jaarwisseling dat ik weliswaar genoot van mijn dynamisch leventje en alle mooie dingen die ik de wereld in mocht zetten; het was wel wat véel wat ik deed en deep down was ik ook best moe….
 
 Hoe bijzonder dat een week later het leven zelf ingreep en me door een val stilzette. En dat niet voor even, want ik ben nog steeds aan het revalideren en resetten op diverse lagen.
Wat een heftigheid en intens proces waar ik doorheen ging. En nog steeds ga. Afgelopen week ging ik naar een stilteretraite op Erve Veldink in Haarlo. Vijf dagen van inkeer, offline, zonder sociaal contact en andere afleiding, waarin hetgeen deep down nog gezien, gehoord en gevoeld wil worden, ruimte krijgt. Practice what you preach😊. Mijn grote rozenkwarts hart ging mee als anker en reminder voor zelfzorg en zelfliefde.
 
Denk je nu ’dat wil ik ook? Onthaasten, afschakelen en tot mezelf komen? Je laten inspireren en voeden door een groep gelijkgestemde vrouwen?' Juist nu het leven hectischer en onzekerder wordt, lijken we steeds meer teruggeworpen te worden op onze eigen waarheid en innerlijk kompas. Daarbij kunnen vraagt als eerste stoppen met doen en de blik naar binnen. Zodat je ruimte kunt maken voor de meest belangrijke relatie in je leven: die met jezelf!!
 
WELKOM op de 11e RETRAITE IN ZELFZORG, die van 10-13 maart 2023 plaatsvindt op onze vertrouwde, mooie locatie De Oude Broederij www.deoudebroederij.nl in Afferden (Noord-Limburg). Of op de 12e editie, die plaats zal vinden in de zomer, namelijk van 30 juni t/m 3 juli, ook bij de Oude Broederij. Je wordt ondersteund door een afwisselend programma met oa meditaties uit mindfulness en zelfcompassie, yoga, schrijf- en beweeg oefeningen, dans, een klankavond en stiltesessie in de natuur. Er wordt vers en ter plekke volledig plantaardig gekookt, er is een infra rood sauna en je kunt een ayurvedische massage bij boeken.
 
Het geheel is kleinschalig, professioneel en persoonlijk.
 
Warm welkom!