Maartje en ik vieren vandaag dat we 5 jaar geleden ons eerste zelfzorg retraite gaven. Meer dan 100 vrouwen namen sindsdien deel aan onze weekenden, sommigen zelfs meerdere malen. Wat mocht er veel gezien, gevoeld, gedeeld én geheeld worden. In jullie, maar tegelijkertijd ook in ons zelf.

Ondertussen gaat het leven voort en geeft Maartje ook eigen retraites en rondde Tineke onlangs een vervolgopleiding systemisch coaching af. Dat heeft er toe geleid dat voor ons nu de tijd rijp is voor een nieuw aanbod, waar we al een tijdje op zaten te broeden:

EEN RETRAITE VOOR MOEDERS EN HUN (VOLWASSEN) DOCHTER!

We worden hier zo blij van en barsten van de ideeën. Het programma krijgt steeds meer vorm. We zullen dit retraite dan ook in co-creatie begeleiden (helaas, iemand anders in de keuken dus😊, maar vertrouw ons, ook super lekker). Naast ieders expertise en kwaliteiten zullen we zeker ook onze eigen unieke moeder-dochter relatie inbrengen, met al z’n hobbels en bobbels. Van liefdevol, moeiteloos stromend tot stroperig of zoekend. Of zelfs geïrriteerd. Gewoon, zoals dat tussen moeders en dochters gaat😊.

Wanneer: vrijdagmiddag 8 maart 16.00 uur - zondagmiddag 10 maart uiterlijk 17.00 uur

Waar? In Afferden, op de prachtige Oude Broederij, de locatie waar sinds 2021 de zelfzorgretraites plaatsvinden. Mocht je er al geweest zijn, dan weet je hoe mooi en luxe de het daar is, midden in de natuur.

Jullie bijdrage: 745€ per persoon incl btw, all-in, in een van de mooie 2-persoons kamers. De eerste 2 koppels kunnen daarbij zonder meerprijs kiezen voor een kamer mét eigen badkamer.

Vroeg boek korting tot 1 januari 2024: 695€. 

Je kunt jou/jullie vanaf nu aanmelden. Wil je eerst overleggen? Bel of mail ons gerust, we horen je graag weer!

Wat gaan we doen?

Op een speelse en creatieve wijze word je uitgenodigd om jullie relatie te onderzoeken, verdiepen, eren en helen. Je leert elkaar op een nieuwe wijze kennen en er is ruimte voor dat wat aandacht vraagt. Dit doen we met een gevarieerd programma en afwisselende werkvormen zoals yoga (voor de vroege vogels), meditaties, schrijfoefeningen, dans, systemische opstellingen, verbindende communicatie oefeningen, rituelen, vuurceremonie, massage en groepsreiki. En zeker ook lekker eten, chillen met een wijntje of boekje bij de haard, een wandeling in het aangrenzende natuurgebied de Maasduinen of ontspannen in de infra rood sauna😊

Word je hier warm van of denk je “een mooi cadeau voor mijn moeder of dochter voor de feestdagen?” dan weet je ons te vinden!

We hebben slechts plek voor 5 koppels, dus twijfel niet te lang.

Het belooft een hartverwarmend, verrijkend, inzicht gevend en vooral ook verbindend weekend worden, waarin jullie je unieke relatie gaan herijken en vieren!