De eerste zelfzorg retraite op het Hilkensberg park eind november was een groot succes!!!!

Lieve deelnemers, parkeigenaren John &Angelique en natuurlijk topkok/dochter Maartje: Intens dankbaar ben ik jullie voor de ervaring deze retraite te geven. Het voelde voor mij als thuiskomen. De combi van de magische plek, de geweldige, ondersteunende voeding en de diepgaande sessies, vormden een gouden driehoek. 

Knus, huiselijk, kleinschalig, vol persoonlijk aandacht’, een eerste reactie van een deelnemer. Ja, wat hadden we het goed hè… Mooi hoe snel er een veilige bedding ontstond, waarin werkelijk alles er kon en mocht zijn. De verbinding, de open- hartig-heid, zuiverheid, integriteit en moed om te 'kijken', raakte,  naast de eerlijkheid in het delen en de kracht van kwetsbaarheid. En natuurlijk ook de lol en ontspanning. Zomaar een uurtje lekker dansen, proosten met een goed glas wijn en gezellig kletsen bij het kampvuur maakten het weekend compleet.

Dank allemaal uit de grond van mijn hart voor het vertrouwen!

Enne: het smaakt naar meer. De volgende retraite vindt dan ook plaats op 18-20 januari 2019Een goed begin van het nieuwe jaar… De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Dus: zegt het voort.

Enkele reacties van deelnemers: 

‘Met een vriendelijke glimlach kijk ik terug naar het afgelopen weekend. Ik heb erg genoten van 'het even helemaal niets moeten' en stilstaan bij mezelf. Ik heb het als erg waardevol ervaren. Tineke je hebt het allemaal erg goed begeleid en georganiseerd. Nogmaals bedankt daarvoor. ‘

'Het heeft me heel goed gedaan ,de zelfzorgretraite. Niet dat ik me nu veel beter, energieker voel, nee.…maar ik ben beter gaan voelen hoe het werkelijk met mij gesteld is.'

‘Tineke ik vind jou heel erg geschikt voor dit werk! Warm, liefdevol, ervaren, persoonlijk, deskundig. Je weet een groep goed te begeleiden en ieder voldoende aandacht te geven. Super! Ik heb me erg gezien en gehoord gevoeld door je. Dank voor je oprechte aandacht’.

‘Tineke enorm bedankt, je bent een top coach en trainer! Je warme uitstraling gaf mij meteen een veilig gevoel en maakte dat ik mezelf kon en mocht zijn .’ 

‘Het weekend werkt sterk door... Zalig volwassen gevoel.’

'Een aanrader. Ik ben eind november geweest... Werkt nog steeds stevig door.... Zo wonderlijk.... Hoe de dingen veranderen als je er anders naar kijkt...'

'Als je het woord "zelfzorg" serieus ter harte neemt, is zulk weekend met  Tineke Coolen een absolute aanrader. Ik ga in mei terug om te zien hoe de stappen die nu duidelijk geworden zijn, nog verder kunnen uitgebouwd worden. Zalig weekend, pure verwennerij, ook door de 5 sterrenvoeding die haar dochter Maartje bereidt, en met een gouden hart serveert... Weekend met een gouden hart gegeven, o een toplocatie! Als je twijfelt, niet doen! GAAN!!! '