Recensies

Ervaring van deelneemster retraite november 2019

Feedback van huisartsen regio Eindhoven die in 2017 de training "Innerlijke balans en zelfzorg" volgden:

“De training heeft me kennis, wijsheid en motivatie gebracht. Het was een bewuste keuze om deel te nemen om mezelf weer in het vizier te krijgen, een omslag te maken en er weer mee aan de slag te gaan. Zeer aan te bevelen voor mensen die het lastig vinden om los te laten, veel stress ervaren en vaak het gevoel hebben het nooit goed genoeg te doen.”

"Dank voor deze verdieping, bewustwording en een stukje innerlijke rust."

meer zelfinzicht
bewustwording
innerlijke rust
vertrouwde en veilige trainer

Feedback van deelnemers aan individuele begeleidingstrajecten, mindfulness/compassietrainingen en groepssupervisies:

"Ik vind Tineke op een fijne manier leiding geven aan een groep. Ze is echt aanwezig, denkt mee een leeft mee. Wat ik fijn vind is dat ik veel van haar kan leren, ze heeft wijsheid opgedaan in haar leven die ze met ons deelt. Ik vind het leerzaam dat Tineke vaak teruggrijpt op het denken, voelen, willen en handelen. Hierdoor verwijst ze me steeds weer naar mezelf."

"Ik ervaar Tineke in haar begeleiding als een hele warme, expressieve vrouw die authentiek is in wat ze zegt en doet. Ze biedteen hele zorgvuldige voor en nazorg aan tijdens haar lessen, waarin je met alles mag komen wat er is. Door deze zorgvuldigheid voel ik mij gezien, en dat geeft mij een warm en veilig gevoel."

"Wat ik prettig vind aan Tineke is dat zij directe vragen durft te stellen, maar zichzelf ook kwetsbaar opstelt zonder haar rol hierin te vergeten. Ik heb het gevoel dat ze ons allemaal het steuntje in de rug heeft gegeven dat we nodig hadden. En het gevoel van er mogen zijn."

"Ik kijk terug op een leerzame tijd waarin ik heel veel van mezelf heb kunnen, mogen en ook durven ontdekken. Een tijd waarin ik laagje voor laagje mezelf, mijn handelen en mijn gedachten aftastte. Waarbij ik mezelf beter heb leren kennen en waardoor ik meer inzicht heb waarom ik de dingen doe zoals ik doe. Waar mijn drijfveren boven tafel zijn gekomen."