Innerlijke balans en zelfzorg

Verlang je ook naar tijd voor en met  jezelf? Even niet zorgen voor anderen, verstillen en de batterij opladen? Weg uit de hectiek van alledag, samen met gelijkgestemden, met aandacht voor wat er werkelijk toe doet? Een heel weekend lang jezelf voelen, vullen en voeden.

Op een zeer comfortabele, kleinschalige, landelijke locatie, midden in een prachtige, natuurlijke omgeving, die schoonheid, rust en persoonlijke aandacht ademt. Tijd helemaal met en voor jezelf, waarin je deelneemt aan groepssessies, maar er ook ruimte is voor een persoonlijk gesprek of coaching sessie. In de warme bedding van een veilige groep, met voldoende eigen tijd.

Even op de ‘stop’ knop drukken. Omdat je (te) hard hebt gewerkt en veel hebt gegeven. Uit balans bent of dreigt te raken. Of jezelf enigszins bent kwijtgeraakt. Ook kan het zijn dat je voor essentiële keuzes staat, verlies te verwerken hebt of er specifieke gevoelens zijn, die ruimte vragen. Of dat je de behoefte voelt je opnieuw te verbinden met je verlangens; wie ben ik nú? Waar doe ik het allemaal voor? Welke kant wil ik op? Wat houdt me tegen?

Ook wanneer je goed in je vel zit, ben je van harte welkom;  juist omdat je je bewust bent van het belang van zelfzorg en weet dat dit onderhoud vraagt… Of uit pure interesse.

Kortom; een aantal dagen helemaal met en voor jezelf, in aangenaam gezelschap van ‘reisgenoten’, onder leiding van een enthousiaste, deskundige en doorleefde begeleider.

Ontdek meer over het programma!