Programma

Je wordt uitgenodigd deel te nemen aan het groepsprogramma, dat opgebouwd is met (meditatie)oefeningen uit o.a. mindfulness, compassie, verbindende communicatie en supervisiekunde. Ook zal er gewerkt worden met eenvoudige bewegings- en schrijfoefeningen, soms begeleid met muziek. Iedereen kan instappen; er is geen voorkennis nodig. De groepsgrootte is maximaal 10 personen.

Dagelijks zijn er twee sessies van 2 - 2,5 uur. De eerste vindt plaats in de ochtend; de tweede in de late middag of vroege avond. Meestal vinden de sessies plaats in een van de prachtige trainingsruimtes binnen. Maar als het weer het toelaat, ook buiten in  de tuin, het aangrenzende bos, rondom de vijver of bij het kampvuur. Een stiltewandeling en een sessie met aandachts- en bewegingsoefeningen in de natuur zijn onderdeel van het programma.

Door de kleinschaligheid en het persoonlijke karakter is er in het programma ruimte voor eigen inbreng of vragen. Daarnaast is er voldoende vrije tijd, die je op jouw manier kunt invullen. Verlang je bijvoorbeeld naar rust en wil je je graag terug trekken met een boek, mijmerij of een lekker dutje; doen! De huisjes zijn comfortabel, de omgeving is ondersteunend en er zijn voldoende stilteplekjes op het park te vinden. Wil je meer activiteit? Vanuit het park kun je volop wandelen en fietsen in natuurgebied het Schuitwater.

Wil je daarnaast een individueel coaching gesprek met de trainer, dan is deze ter plekke te boeken. Kosten hiervoor zijn niet in het programma opgenomen.

Je bent welkom op vrijdag vanaf 17.00 uur, waarna er om 18.30 uur een warme maaltijd wordt geserveerd. Aansluitend vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats en wordt het programma besproken. We eindigen zondagmiddag rond 16.00 uur.

Ontdek meer over de werkwijze en opbrengst!

"Een weekend om thuis te komen in jezelf"